به گزارش مهر؛ منوچهر آذری درباره شروع کار خود در رادیو گفت: من فارغالتحصیل دانشکده هنرهای دراماتیک هستم و کارم را از تلویزیون شروع کردهام. در تلویزیون برنامهای با حسن خیاطباشی اجرا میکردم و یک روز قرار بود او برنامهای در رادیو داشته باشد و من هم با او همراه شوم. خاطرم هست آنجا به صورت ملودیک آوازی را برای خودم میخواندم که حمید قنبری یکی از برنامهسازان متوجه شد و به من گفت تو چه جوان با استعدادی هستی.
وی ادامه داد: به این ترتیب من وارد رادیو شدم و بعد از انقلاب هم من را نگه داشتند. آن زمانها تلویزیون برنامههای چندانی نداشت، ماهواره نبود و وسایل ارتباط جمعی مثل موبایل، اینترنت و ... همچون امروز فراوان نبود بنابراین تنها دلخوشی مردم و تنها ارتباطشان با دنیا برای آگاهی از اخبار از طریق رادیو بود.
آذری با اشاره به هنرمندان رادیو عنوان کرد: رادیو شنوندههای بسیاری داشت و هنرمندان بزرگی هم از جمله ثریا قاسمی، مرتضی احمدی، نصرتالله محتشم، اکبر مشکین، هوشنگ سارنگ، تاجی احمدی، توران مهرزاد رامین فرزاد و صدرالدین شجره در آن فعالیت میکردند و من هم کوچکترین آنها بودم.
این بازیگر نمایشهای رادیویی با اشاره به برنامه «داستان شب» یادآور شد: این برنامه یکی از پرمخاطبهای رادیو بود و هنرپیشههای بزرگی در آن حضور داشتند. در این برنامه کتابهای نویسندگان بزرگ جهان ترجمه میشد و در چند قسمت به عنوان نمایشهای رادیویی به اجرا میرسید. «داستان شب» رأس ساعت ۱۰ شروع میشد و در این زمان همه به انتظار آن مینشستند.
وی در پایان به اولین خاطره خود از خریدن رادیو اشاره کرد و گفت: در زمان نوجوانی ما هنوز تلویزیون چندان وجود نداشت و من خاطرم هست که ۱۸ سال داشتم که توانستیم رادیو بخریم. ما با خوشحالی رادیو را به منزل آوردیم و روی طاقچه گذاشتیم. هیچکس هم جرات نداشت به آن دست بزند. آن زمان داستانهای شب را گوش میکردم و عاشق این بودم که بتوانم یک خط در رادیو حرف بزنم و حدود ۱۰ سال طول کشید تا توانستم به آرزوی خود برسم و به رادیو راه پیدا کنم.
نظر شما